Popularni postovi

Stvorite svoju stranicu na blogu besplatno


Besplatna i samo vaša stranica.Blogger.com stranice vam nudi besplatno a ime stranice vi sami birate.Ako je to ime zauzeto morate drugo izabrati ili tom prvom imenu dodati neki broj ili slovo.Tako bi ime bilo npr: masline.blogspot.com ,ako je zauzeto ime tada upišite masline1.blogspot.com ako je i to zauzeto, dodajte drugi broj ili ispred imena dodati broj,a još uvijek se može naći riječ bez brojeva.
Kako doći do do davanja imena,jednostavno, otvorite ovu stranicu gdje u vrhu desno piše "stvori blog"otvorite tamo piše 

"Create a blog. It's free."što znači kreiraj blog.besplatno je) izaberete templete(temu) i klik na get started.

 I tako  popunite upražnjena mjesta sa svojim podacima meil,pasword... u dnu desno je strelica naranđaste boje klik na nju i ako ste dobro popunili idete dalje ako ne onda ponovo popunjavate  jer ne smije biti greške,tako u tri poteza dolazite do svog bloga koji ćete koristiti isto kao i ja ovaj ali u svrhe koje vi želite i temu koju vi odaberete.
Ne zaboravite da je ovo sve besplatno i to zauvijek.
blogger.com


tag:blogger.com,blogspot.com,besplatno

1 comment:

Unknown said...


Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka troje djece i također sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja priča 2021. siječnja, prevarili su me neki zajmodavci, još uvijek sam tražio zajam dok napokon nisam upoznao ovo povjerenje vrijednu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetski zajam. Ovo je opipljivo svjedočanstvo da sam dobio kredit od 60.000 eura s kamatom od 3%. Rekli su mi da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam je odlučio kontaktirati i pružila mi je priliku da podnesem zahtjev za zajam od njezine tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam zaradio dobar zdravstveni zajam i manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete je kontaktirati putem e-pošte: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144

Post a Comment